Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Associacions

Associació de Fallaires d'Isil

La Falles d'Isil no s'han deixat de celebrar mai tot i la despoblació de la zona dels anys seixanta i setanta. Els continus esforços de la gent d'Isil per preservar-les ho han fet possible i des de 1991 l'Associació Cultural Fallaires d'Isil ha formalitzat i aglutinat tota aquesta feina cap a una mateixa direcció: enfortir la festa i cohesionar el poble. Durant tot aquest temps l'Associació de Fallaires ha tingut diversos presidents, que amb l'ajuda de la resta de gent del poble han fet possible tirar-la endavant.

Plaça Santa Anna, s/n -25586 Isil

fallesdisil@gmail.com

www.fallesisil.cat

Associació Cultural d'Alós

És una associació sense ànim de lucre i de caràcter cultural. El seu objectiu principal és dinamitzar el poble al llarg de l'any, tant a nivell d'activitats com a nivell d'equipaments i noves tecnologies.

Els seus socis són gent que s'estima el poble d'Alós: pallaresos o no pallaresos, que hi viuen o bé que pugen els caps de setmana o durant les vacances. Per un motiu o per un altre, aquest poble significa molt per ells i el volen actiu.

Estudi d'Alós (baixos) - 25586 Alós

aloscultural@gmail.com

www.aloscultural.cat

Associació Foc de Neu

Foc de Neu és una cursa amb raquetes amb un recorregut pels paratges d’alta muntanya de l’Alt Àneu. Hi ha diverses modalitats de participació que la fan apta per tots els nivells i per les famílies.

info@focdeneu.cat

www.focdeneu.cat